You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Citaten & reviews

Katia Baete uit Gent

Een prima kapsalon, vriendelijk personeel ! (facebook 5*)

Thienpont Nans

Altijd beetje vakantie daar. (facebook 5*)

bibi_5755

Ga hier reeds jaaaren en kom altijd tevreden buiten ook men man. Altijd een lekker drankje, vriendelijke babbel en begrijp sommige reacties hier echt niet ben hier in al die jaren nog NOOIT onrespectvol behandeld. Herve is inderdaad recht voor de raap hij windt er geen doekjes om maar hey heb liever dit dan een dolksteek in je rug. Soms eens leren nuanceren beste mensenen assertief zijn en jou gedacht laten primeren qua haarsnit dan he.

Sven FixPc

Buitenkapsalon, late night op donderdag en ze gebruiken geen schadelijke producten voor mens en milieu. (facebook 5*)

M

Ik ben reeds lang klant bij de biokapper en ben steeds tevreden over de behandeling. Zeer vriendelijk onthaal en perfecte snit van de baas. De kleuringen zijn ook steeds prachtig en zeer aangenaam te verdragen omdat ze bio zijn. Met een drankje genieten van een relaxmassage op de massagezetel, Zeker een aanrader!

Linie

Tijdens de zomer ben ik eens naar de Biokapper in Gent geweest. Ik was er erg tevreden over. Als het warm weer is, wordt je haar immers buiten geknipt. Lekker in het zonnetje genieten... Ik had nooit gedacht dat ik het ooit zou kunnen doen in een kapsalon. Maar de voornaamste reden waarom ik hier graag naar toe gaat, is omdat ze hier met natuurlijke en bioproducten werken. IK zocht al lang naar zoiets en heb het dan ook eindelijk gevonden. Het kan me niet veel schelen dat het hier wat duurder is. Bovendien hoef je hier niet zo lang te wachten, wat ik een groot voordeel vind.

San

goede kapper, werkt zoals de naam het zegt met natuurlijke produkten. je kunt al eens verschieten als je je haar wil kleuren want de verf ziet roze maar het eindresultaat is wel degelijk zwart... je wordt er lekker verwend met een massage tijdens het wassen en als je wil mag je in de massagezetel vertoeven tijdens het wachten . bij een lekker weertje is er ook een 'buiten kapsalon' heel gezellig. soms krijg je er ook vers sinaasappelsap!

kapster

Ik ben gisteren voor de 1ste x op bezoek geweest bij de Biokapper en het is écht een aanrader. Mijn haar is eindelijk dat kleur wat ik altijd al gewenst heb, een mooie schakering, niet zo dof als ervoor & mooi blond. Ik heb een gevoelige hoofdhuid en 's avonds heb ik niet de minste jeuk of hindernis ondervonden gezien het gebruik van de bioproducten. En écht heerlijk, die massage tussendoor op de zetel. Ik kwam als herboren uit de kapperszaak. Het personeel is zeer vriendelijk, ik moet toch mijn mening herzien in meisjes van vreemde origine. Zeer professionele uitleg met het harenpalet, vol respect naar de klant toe, ik voelde me geen nummer, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding, een koffietje werd aangeboden, er werd goed doorgewerkt en het team was goed op elkaar afgestemd. Een dikke pluim, ik ga er nog langs. Gr