You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Anduflex

Tijdens uw bezoek aan ons biokapsalon kunt u gratis gebruik maken van de ANDUFLEX®. Zo kunt u lekker relaxen terwijl uw biokapper het harde werk verricht.
Hieronder vind u meer uitleg over de ANDUFLEX®.

Stretching en warming-up van de spieren zijn een noodzakelijk en belangrijk onderdeel van elke sportactiviteit. De ANDUFLEX® is ontworpen en gebouwd om de effecten van warming-up sessies te verbeteren en het te vergemakkelijken. Daarnaast verhoogt het ook het uithoudingsvermogen van de spieren. De ANDUFLEX® wordt ook wereldwijd geprezen door voetbalspelers en hun trainers als een efficiënte manier om de spieren te stimuleren voor ze het veld opkomen.

Het geheim van de ANDUFLEX® ligt in de Andullatie® technologie. De trillingen die gegenereerd worden door Andullatie®, creëren elektrische micro-stroompjes die de productie van lichaamseigen energie stimuleren, de zogenoemde adenosine triphosphate molecules of ATP. Hiervoor bevordert infrarood-warmte de penetratie van de mechanische trillingen in het lichaam. Dit proces zorgt ervoor dat de hoeveelheid energie in onze cellen wordt verhoogd, wat helpt bij het opwarmen van de spieren, waardoor ze nieuwe energie krijgen (voor meer informatie verwijzen wij u naar Principe 1 in de Andullatie® basisprincipes sectie).

Doorbloeding is een belangrijk onderdeel van de algemene functie en de gezondheid van ons lichaam. Ons hart pompt bloed door de bloedvaten in onze bloedsomloop, en rode bloedcellen hebben de specifieke taak om zuurstof naar de organen van ons lichaam te vervoeren, het verstrekken van vitaliteit en energie. Andullatie® helpt bij het verhogen van de bloedstroom in de slagaders en aders in de gebieden waar het wordt toegepast, waardoor grotere hoeveelheden essentiële nutriënten naar onze organen worden vervoerd en tegelijkertijd grotere hoeveelheden afvalproducten weggegooid. Dit is het derde principe van Andullatie® (Principe 3), en legt uit hoe de ANDUFLEX® kan helpen om de vitaliteit en het uithoudingsvermogen van ons lichaam te verhogen.

https://www.biokapper.be/RepositoryFiles/Diensten/Andulatie/anduflex.png