You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Andullatietherapie

Tijdens uw bezoek aan ons biokapsalon kunt u gratis gebruik maken van de andullatiematras. Zo kunt u lekker relaxen terwijl de kleuring inwerkt op uw haar.
Hieronder vind u meer uitleg over de andullatietherapie.

Een natuurlijke manier om perifere zwelling te verhelpen

  • Vermindert zwelling en opgeblazen gevoel
  • Verbetert de mobiliteit
  • Verhoogt het goed gevoel

Gewichtscontrole

  • Figuurcorrectie
  • Beperkt het jojo-effect
  • Geeft je een strakker lichaam

Voel je jonger en bestrijd ouderdomstekenen.

  • Bestrijd cellulite en maak je huid strakker!
  • Gom je rimpels uit en geniet van een zachtere huid!
  • Vertraag het verouderingsproces!

Een ander vervelend gevolg van vochtretentie is cellulite. Hoe hard je ook traint of dieet, het wordt een echt huzarenstukje om die strakke huid terug te krijgen. 

Het is bewezen dat de stimulering van de collageenproductie een effectieve manier is om een strakker lichaam te krijgen. Collageen is een soort vezelachtige proteïne die ruimschoots voorkomt in het lichaam. In tal van weefsels van het menselijk lichaam (been, kraakbeen, spieren) werkt collageen samen met een andere proteïne (nl. elastine) om onze weefsels terug stevigheid te bezorgen. Hoe ouder we worden, hoe meer collageenproteïnes afgebroken worden in ons lichaam. Die verminderde productie gebeurt op een natuurlijke manier. Het resultaat hiervan is een dunnere huid, rimpels en brozer haar.

Andullatie® technologie is een niet-invasieve therapie die de collageenproductie verbetert en stimuleert. De mechanische Andullatievibraties stimuleren de mitochondriën om meer energie te produceren. Deze celenergie is van vitaal belang om alle lichaamsprocessen gaande te houden. Een van die lichaamsprocessen is de collageenproductie. Die gebeurt via het zgn. piëzo-electrisch effect.Door toedoen van de mechanische Andullatie®vibraties krimpen de collageenproteïnes en zetten ze opnieuw uit. Hierbij worden voortdurend elektrische microstromen geproduceerd die de regeneratieve functies, maar ook de productie van vers collageen bevorderen. Zo bezorgt de ANDUBALANCE® je een stralendere, jeugdigere en zachtere huid, waarbij lijntjes en rimpels uitgevlakt worden.

https://www.biokapper.be/RepositoryFiles/Diensten/Andulatie/andulatiematras.png